Funcționalități
Lista completă a tuturor funcționalităților AgroCity, astfel încât să poți explora în detaliu toate instrumentele și caracteristicile pe care le oferim pentru gestionarea eficientă a fermei tale.
Încearcă Gratuit ->
Hartă
Descoperă harta agricolă interactivă ce prezintă lucrările agricole, traseele utilajelor, culturile solelor și dimensiunile lor, oferind o imagine completă pentru o gestionare eficientă a resurselor și monitorizare detaliată a fermelor.
Mergi la Hartă
Hartă
Parcele
Parcele
Istoricul culturilor și lucrărilor agricole, împreună cu date despre calitatea solului pentru a vă permite să luați decizii informate, optimizând resursele și creând strategii pentru o agricultură eficientă și sustenabilă.
Mergi la Parcele
Utilaje
Puteți gestiona utilajele storicul detaliat al traseelor, service-urilor efectuate, kilometrajului parcurs și a actelor necesare, ca rovinietele. Eficiența și gestionarea precisă a utilajelor agricole, acum la îndemâna dvs. pentru o fermă mai productivă și optimizată.
Mergi la Utilaje
Utilaje
Stocuri depozitabile
Stocuri depozitabile
Optimizează și gestionează eficient stocurile de produse agricole, monitorizând în timp real cantitatea, tipurile de produse și locația acestora, oferind o vizualizare clară și control asupra resurselor cu aplicația noastră de management agricol.
Mergi la Stocuri
Culturi
Optimizează și gestionează eficient producția agricolă, îți permite să monitorizezi culturile, să gestionezi stocurile și să planifici detaliat lucrările agricole cu aplicația noastră de management al fermei, asigurând o agricultură productivă și rentabilă.
Mergi la Culturi
Culturi
Recoltă
Recoltă
Administrează eficient recolta ta agricolă, din câmp până în depozitele tale, oferind o vizualizare detaliată a cantităților și calității prin intermediul aplicației noastre de gestionare a fermei.
Mergi la Recoltă
Arendă
Descoperă modulul nostru de gestionare a arendei, oferind o soluție integrată pentru evidența contractelor, efectuarea plăților și gestionarea eficientă a tuturor aspectelor legate de arendă.
Mergi la Arendă
Arendă
Rapoarte
Rapoarte
Rapoartele detaliate din aplicație, furnizoare de informații esențiale pentru a lua decizii informate. Oferind statistici precise și analize în profunzime, aceste rapoarte sunt cheia pentru a optimiza strategiile și a lua cele mai bune decizii în gestionarea fermelor tale.
Mergi la Rapoarte
Financiar
Modulul financiar - un instrument versatil ce adună toate costurile într-un singur loc, oferind flexibilitate în configurare. Gestionarea tuturor aspectelor financiare devine mai eficientă, adaptată nevoilor specifice și preferințelor tale în agricultură.
Mergi la Financiar
Financiar
Integrări
Integrări
AgroCity se integrează cu aplicații externe pentru a oferi o imagine completă și detaliată a întregii ferme direct în aplicație.
Mergi la Integrări
Toate drepturile rezervate © AgroCity 2024