Recoltă
Hero
Administrează eficient recolta ta agricolă, din câmp până în depozitele tale, oferind o vizualizare detaliată a cantităților și calității prin intermediul aplicației noastre de gestionare a fermei.
Încearcă Gratuit ->
Lista funcționalităților:
Avize de transport
Probe de laborator
Cântar recoltă
Intrare automată în stoc
Status recepționare transporturi
Statistici în timp real
Harvest
Modulul de recoltă reprezintă o resursă esențială pentru fermierii din agribusiness în timpul colectării culturilor agricole. Această facilitate simplifică gestionarea precisă și înregistrarea detaliată a recoltelor, oferind informații detaliate și perspective clare asupra progresului acestora și a performanței generale a recoltării.

Înregistrarea și Imprimarea Simplă a Avizelor de Transport

Asigură fermierilor capacitatea de a adăuga și imprima cu ușurință avizele de transport, facilitând gestionarea eficientă a transporturilor în tranzit și a celor recepționate în cadrul activității lor

Shipping Documents
Monitoring

Monitorizarea Eficientă a
Cantităților Recoltate

Fermierii pot monitoriza și înregistra fără dificultate cantitățile recoltate, inclusiv folosind date provenite de la laboratoare pentru o precizie sporită, oferind astfel date exacte și detaliate.

Generarea Graficelor și
Analizelor Avansate

Furnizează grafice complete despre progresul recoltării pentru fiecare cultură, prezentând în detaliu cantitățile recoltate și informații relevante, precum identificarea parcelor cu recoltări mai mici sau mai mari, facilitând evaluarea performanței și optimizarea în cadrul fermei.

Graphics
Descoperă funcționalitățile aplicației:
Hartă Parcele Utilaje Culturi Stocuri Recoltă Arendă Rapoarte Financiar
Ai nelămuriri?
Suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum
Toate drepturile rezervate © AgroCity 2024