Integrări
Hero
AgroCity se integrează cu aplicații externe pentru a oferi o imagine completă și detaliată a întregii ferme direct în aplicație.
Încearcă Gratuit ->
Integrations
Cu AgroCity, experiența ta în gestionarea fermei devine mai fluidă și mai eficientă. Integrăm cu ușurință toate aplicațiile externe pe care le folosești în fermă, astfel încât să poți accesa și gestiona toate informațiile importante într-un singur loc.
John Deere

Descoperă funcționalitatea de integrare a AgroCity cu utilajele John Deere, care aduce o eficiență sporită și o gestionare mai simplă a fermelor tale.

Piusi

Explorează integrarea perfectă a aplicației noastre cu pompele Piusi, oferindu-ți acces simplificat și gestionare eficientă a alimentării cu combustibil în cadrul fermei tale.

Farm Track

Prin integrarea noastră cu Farmtrack, asigurăm informații în timp real despre poziția și activitatea utilajelor, facilitând gestionarea optimă a fermelor tale.

Vipas

Integrarea cu Vipas îți aduce toate utilajele în AgroCity împreună cu datele aferente despre motorină, implement și șofer

Odoo

Descoperă integrarea fluentă a aplicației noastre cu sistemul de contabilitate Odoo, oferindu-ți o soluție cuprinzătoare pentru gestionarea eficientă a proceselor contabile în ferma ta.

Nexus

Exploră integrarea facilă a aplicației noastre cu sistemul de contabilitate Nexus, oferindu-ți acces la o gestionare eficientă a finanțelor și a tuturor aspectelor contabile ale fermei tale.

APIA

Aplicația noastră se integrează perfect cu APIA, oferindu-ți posibilitatea de a importa și gestiona rapid toate datele și rapoartele necesare pentru subvențiile agricole.

ANAF

Integrarea cu ANAF vă permite să trimiteți automat datele necesare în urma ultimelor modificări

Nutriguide

Cu integrarea noastră cu NutriGuide, oferim fermierilor acces la informații esențiale despre nutriție și fertilizare. Ajutându-vă să optimizați producția și să obțineți recolte de calitate superioară.

Aici aplicația dorită de tine
Folosești o aplicație și vrei să aduci datele automat în AgroCity? Spune-ne și următoarea integrare va fi a ta!
Contactează-ne ->
Descoperă funcționalitățile aplicației:
Hartă Parcele Utilaje Culturi Stocuri Recoltă Arendă Rapoarte Financiar
Ai nelămuriri?
Suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum
Toate drepturile rezervate © AgroCity 2024