Harta
Hero
Descoperă harta agricolă interactivă ce prezintă lucrările agricole, traseele utilajelor, culturile solelor și dimensiunile lor, oferind o imagine completă pentru o gestionare eficientă a resurselor și monitorizare detaliată a fermelor.
Încearcă Gratuit ->
Lista funcționalităților:
Istoricul lucrărilor
Calculator distanță
Detalii sole și istoric culturi
Fișa culturii pentru aplicarea lucrărilor prevăzute
Traseu utilaje
Adăugare lucrări în masă
Utilaje: Traseu, Consum motorină, Implement, Șofer
Culturi multiple pe parcele
Filtre culturi, ferme,utilaje și ani agricoli
și multe altele
Machines

Gestionarea utilajelor

În timp real, simplu și ușor.

Works

Planificarea lucrărilor agricole

Optimizează gestionarea resurselor pentru o eficiență sporită

Toate datele necesare, o singură hartă

Integrarea tuturor proceselor din fermă într-o singură hartă, accesibilă oricând, oriunde, pentru administrarea fermei tale, digital.

Map
Map
Harta din AgroCity oferă un spectru complet de unelte și date, permițând utilizatorului să vizualizeze și să interacționeze cu parcelele și utilajele agricole. Această hartă detaliată și interactivă susține procesul decizional în gestionarea fermelor. Prin intermediul unor acțiuni comune, ușor de realizat direct pe hartă, precum:

Explorarea hărții interactive pentru o fermă agricolă oferă o reprezentare vizuală clară și intuitivă a parcelelor și utilajelor. Parcelele sunt evidențiate distinct, iar utilajele agricole, precum tractoarele și combinele, sunt marcate și actualizate în timp real, oferind o imagine precisă și detaliată a activităților de pe câmp.

Parcels
Data

Operarea datele provenite de la utilajele agricole folosind harta interactivă. Poți selecta un anumit utilaj și folosi instrumentele disponibile pentru analiza acestor date. De exemplu, poți monitoriza viteza, distanța parcursă, parcelele lucrate și consumul de motorină.

Calcularea celei mai scurte distanțe pentru un traseu și verificarea dimensiunilor unei parcele. Acesta poate măsura suprafața, lungimea sau lățimea parcelei pentru a planifica eficient lucrările agricole.

Distance
Operations

Prin intermediul hărții, poți atribui eficient lucrările agricole pe parcele, utilaje și șoferi, obținând o imagine clară asupra resurselor și duratei necesare pentru fiecare activitate. Această capacitate facilitează o gestionare superioară a fermei și o distribuție mai eficientă a resurselor disponibile.

Descoperă funcționalitățile aplicației:
Hartă Parcele Utilaje Culturi Stocuri Recoltă Arendă Rapoarte Financiar
Ai nelămuriri?
Suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne acum
Toate drepturile rezervate © AgroCity 2024