Alege abonamentul tău
Bucură-te de beneficiile complete ale gestionării inteligente a fermei tale cu AgroCity! Alege unul dintre planurile noastre adaptate nevoilor tale și accesează funcționalități premium pentru o agricultură eficientă și o planificare inteligentă. Descoperă acum opțiunile noastre de abonament și începe să transformi modul în care îți gestionezi afacerea agricolă!
Pro
Până la
149ha
Perfect pentru fermele de până la 149 de hectare, oferind acces la modulele de bază pentru gestionarea fermelor, inclusiv gestionarea parcelelor, utilajelor și culturilor.
Gratuit pentru 14 zile
iar apoi doar:
20
/lună
*pe firmă înregistrată APIA
Alege Pro ->
Business
Între 150ha și 249ha
Oferă o suită completă de instrumente pentru o gestionare eficientă a fermei, permițându-ți să micșorezi costurile și să crești profitul.
Gratuit pentru 14 zile
iar apoi doar:
30
/lună
*pe firmă înregistrată APIA
Alege Business ->
Premium
Mai mult de
250ha
Acces extins la toate funcționalitățile platformei, inclusiv modulele avansate de gestionare a lucrărilor, arendă, stocuri, financiar, precum și toate rapoartele necesare pentru o gestionare optimă a afacerii agricole.
Plan special pentru ferma ta
Vorbește cu colegii noștri
Alege Premium ->
Întrebări frecvente
Ce funcționalități sunt incluse în versiunea gratuită a AgroCity?
Versiunea gratuită AgroCity este valabilă pentru 14 zile de la înregistrarea contului și conține toate funcționalitățile care există în aplicația AgroCity pentru ferme mici și mijlocii.
Sunt datele încărcate în aplicație confidențiale?
Da, datele încărcate în aplicația AgroCity sunt confidențiale și securizate. Respectarea confidențialității și securității datelor utilizatorilor este o prioritate pentru noi.
Pot încărca și gestiona mai multe exploatații sau companii pe același cont?
În AgroCity poți încărca și gestiona mai multe exploatații sau companii pe același cont, dar doar în cazul abonamentului Premium. Aceasta îți oferă posibilitatea de a gestiona eficient multiplele tale activități agricole sau afaceri într-un singur loc, simplificând procesul de administrare și monitorizare. În cazul abonamentelor Pro și Business, poți gestiona o singură fermă înregistrată APIA.
Cum pot exporta datele mele din AgroCity pentru a le utiliza în alte programe sau aplicații?
Pentru a exporta datele din AgroCity, poți utiliza funcția de export în format Excel disponibilă în aplicație. Această opțiune îți permite să descarci datele și să le utilizezi în alte programe sau aplicații pentru analiză sau raportare suplimentară.
AgroCity oferă suport tehnic pentru utilizatori?
În AgroCity există ajutor în orice pagină te afli. Prin intermediul video-urilor explicative care îți arată concret cum funcționează pagina, vei ști mereu ce să faci.
Pot accesa AgroCity de pe mai multe dispozitive simultan cu același cont?
Da, poți accesa AgroCity de pe mai multe dispozitive simultan cu același cont. Aplicația noastră permite accesul la contul tău de pe diferite dispozitive, precum telefoane mobile, tablete sau calculatoare, oferindu-ți flexibilitate și accesibilitate în gestionarea fermei tale de pe orice platformă preferi.
Există un modul de raportare automată a datelor în AgroCity?
În AgroCity găsești modul special de raportare automată a datelor, care simplifică procesul de înregistrare și generare a rapoartelor. Această funcționalitate vă permite să economisiți timp prețios și să mențineți datele actualizate în timp real. Astfel, puteți accesa rapid și ușor informațiile necesare pentru a respecta cerințele APIA și pentru a lua decizii informate în gestionarea eficientă a fermei dumneavoastră.
Toate drepturile rezervate © AgroCity 2024